hits

Minstegull’s bursdag

I dag 09.37 for 4 år siden ble lille Thea født, like sta da som nå! Hver dag er en fest med denne jenta, så mye personlighet og glede i ei så lita jente, hun hor meg så utrolig mye hver eneste dag og jeg er så takknemlig for gaven å være hennes mamma!

De sier tiden flyr når man får barn, og det er helt sant, jeg kan nesten ikke tro jeg nå sitter her med en 6 åring og minste jenta blir idag 4 år gammel, hvor ble tiden av? Alle aldre har sin sjarm og de alle må virkelig nytes, for tiden går så alt for fort og plutselig er de store, jeg elsker tiden med mine små og nyter hvert øyeblikk sammen med dem!

I dag blir det stor feiring hjemme, vi skal ha alle jentene i fra avdelingen til thea hjemme i selskap, dette har vært noe hun har sett frem til i flere måneder, idag er endelig dagen her, og jeg har en veldig fornøyd 4 åring i hus!

Gratulerer så mye med 4 års dagen versens beste thea <3 håper dagen din blir like god som du ønsker den skal være!

//Bohogirl

#bursdagsjente #4år #gratulerermeddagen #selskap #verdensbestethea #mamma #blogg #hverdag #livsstil

2 kommentarer

Victoria Larsen

01.12.2017 kl.15:12

Så koselig! Fine bilder :)

bohogirl

02.12.2017 kl.19:05

Victoria Larsen: takk :D<3

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr,jeg elsker å reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan, se og oppleve alle kulturer vår vakkre jord har å tilby! Jeg er to snart trebarns mamma, å jeg elsker mamma livet mer en noe! Jeg Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv