Svangerskaps oppdatering uke 21

Termin: 30 mars 2018

På veg: 21 + 0

Igjen til termin: 136 dager!

Kjønn: En liten gutt <3

Navn: Vi er like sta og uenig, tar nokk litt tid før navnet kommer da vi bor i norge og gutten skal gå i barbehage skole her i tillegg til at vi bare snakker engelsk hjemme må navne funke på begge språk!

Aktivitet i magen: denne lille tassen er veldig aktiv og jeg gjenner han jevnt over hele dagen, han er enda liten og sparkene er ikke veldig sterke, men de er sterke nokk til at de kan kjennes på utsiden <3

Babyens søvnmønster: jeg tror han sover mye iløp av dagen, han sover nokl stort sett gjennom de timene jeg jobber, kjenner han mindre da mens på kvelden når jeg kommer hjem er det mer aktivitet! Vet ikke om det er fordi da har jeg mer tid til å kjenne etter eller om han sover på dagene :)

Leie: han ligger med hodet op og bena ned, sparkene kjennes i nedre del av magen ca ved bukse linningen.

Vann/hevelser i kroppen: ingenting men tenker det kommer nærmere slutten slik det har gjort de andre gangene.

Mors søvn: Før jeg ble gravid våknet jeg ikke av noen ting utenom når barna kom inn og vekket meg, nå våkner jeg av alt og ingenting. Jeg våkner flere ganger om natten, mye for å gå på do men og bare våknet av ingenting! Jeg prøver å sove så ofte jeg kan og så mye jeg kan!

Humør: Er veldig glad for tiden, føler jeg er mer tilbake til meg selv, frisk igjen og formen kjennes bedre, litt vondt her og der men etter de ukene jeg har hatt med all slags sykdom i his kan jeg absolutt ikke klage!

Utstyr: ikke kjøpt inn noen ting enda, tar en tur til England i januar og kjøper nokk det meste da uten om det jeg har spart etter jentene som kan brukes på begge kjønn

Vektøkning: rundt 4 kg

Neste kontroll: jordmor 6 desember

Plager: på do hele tiden, trett, issias smerter i rygg og høyre fot, tett nese, sover dårlig

Strekkmerker: ingen nye, tror ikke jeg får heller, jeg fikk kun i mitt første svangerskap og jeg er mindre denne gang enn det jeg var da.

Kynnere: jepp det er mye og det har jeg hatt lenge men i følge jordmor er dette typisk for flergangsfødende

Barnerom: ikke begynnt på enda, har planene klare om hvilket rom han skal få men har ikke begynnt enda!

Cravings: enda sylteagurk, på alt!

Tanker om fødselen: jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg GLEDER meg, kommenter gjerne om dere ønsker fødsel historien fra de andre to!

Utolmodig: nei ikke i det hele tatt! Tiden går så fort jeg er redd jeg ikke har tid til å nyte det skikkelig før det er over!

Sykehusbag: enda god tid, ikke pakke og ikke engang tenkt på hva jeg skal ha oppi, jeg har gjort dette før og stresser ikke pakker den nokk veldig nærme termin.

Tungt: både ja og nei, jeg føler meg ikke tung men jeg føler det er tyngre å gjøre ting!

Ukens glede: pappa kjente liv utpå magen ikke bare et spark men masse liv over flere minutter!

//Bohogirl

#blogg #hverdags #livsstil #svangerskap #gravid #baby #gutt #oppdatering #uke21

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.11.2017 kl.00:37

Spennende!

bohogirl

15.11.2017 kl.01:27

Victoria Larsen: ja veldig spennede og mye som skjer fremover :)

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr, bohemsk jente som reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan! Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv

hits