hits

IKKE bestått....

Da var den praktiske delen av minisvenne prøven overstått, det har vært to lange stressfulle dager! Jeg og kroppen min er utrolig slitne og kjenner at det er utrolig godt det er gjennomført!

Jeg har alltid hatt problemer med meg selv og setter alltid utrolig høye krav til meg selv.. så lenge jeg kan huske fra ungdomskole tider, videre gående og til den dag i dag er ikke "bare" bestått godt nokk, det skal være MEGET bestått for å være bra nokk for meg! Dette er en uting og jeg ser allerede nå på eldtse jenta mi at hun er akkurat lik meg, det er utrolig vondt, det man gjør er bra nokk, gjennomført er bra nokk, alt man kan gjøre er vårt beste og det er ikke alltid man har den perfekte dagen, det betyr ikke at vi ikke er gode nokk for det er vi!

Jeg hadde ikke dagen idag, fra første minutt jeg var våken ble dagen helt feil, alt ble stress, jeg ble sent ute og glemte ting hjemme, til og med maten jeg hadde lagt til lunch ble igjen hjemme i kjøleskapet.. da jeg kom til prøve lokalet fikk jeg satt opp plassen og organisert meg og gjort meg klar til første kunde, allerede den første timen på første kunde ble jeg forsinket på tiden etter planlagt timeplan, alt ble sent og jeg fikk ikke tid til lunch før neste kunde satt og ventet, jeg var sulten, sliten og lei og følte da at jeg på en måte gav litt opp, jeg var skuffet over meg selv jeg burde klart å holde meg til timeplanen, men ting går litt tregere med meg nå, noe som er forståelig da jeg er gravid men det er ingen unskyldning, jeg visste dette når jeg skrev timeplanen og burde tatt det med i betraktning!

Men til syvende sist er jeg stolt, jeg er stolt over å ha gjennomført, jeg er stolt over at jeg prøvde og jeg hadde rett å slett bare ikke dagen idag, men det er greit! Det var en god øvelse og jeg kommer sterkere tilbake neste gang! Jeg er god nokk og jeg kan faget mitt!:)

Ikke bestått minisvenneprøve idag!

//Bohogirl

#blogg #hverdags #livsstil #lærling #frisør #prøve #minisvenn #overstått

2 kommentarer

Minrefleksjon

14.11.2017 kl.22:27

Og det å prøve er det viktigste!! Du er super! Ha en riktig fin kveld og vær stolt av deg selv.

bohogirl

14.11.2017 kl.22:50

Minrefleksjon: tusen takk <3 det samme til deg! :D

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr,jeg elsker å reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan, se og oppleve alle kulturer vår vakkre jord har å tilby! Jeg er to snart trebarns mamma, å jeg elsker mamma livet mer en noe! Jeg Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv