hits

Svangerskaps oppdatering - Uke 18

♡ Hvor langt er jeg på vei:

18 uker. To uker fra halvvegs i svangerskapet.. Helt utrolig som tiden flyr når man er en gravid småbarns mamma som jobber, kontra gravid uten barn eller gravid og mer eller mindre gå hjemme hver dag, da gikk tiden mye saktere!


♡ Termin

Foreløpig termin dato, 27 mars 2018, den blir satt 100% på ordinær ultralyd 1.November.

♡ Ultralyd:

Har ikke vært på noen til nå, har time til Privat ultralyd nå på torsdag 26.10 da min kjære ikke ville la meg få gå alene å vite kjønn da han er i England på den ordinære ultralyden 01.11 ...

♡ Kjønn :

Det vet vi ikke enda, men magefølelsen min sier gutt veldig sterkt. Jeg hadde samme følelsen om at begge jentene var jenter så det blir veldig såennende å se om jeg har rett denne gangen også!

♡ Navnvalg :

Har ikke bestemt noe enda, lettere når vi vet kjønn. Men det blir spennende å se hva vi finner på som funker både på Norsk og Engelsk.

♡ Hvor stor er babyen nå :

Babyen har ca en størrelse som et stort granateple fra hode til rumpe, ca 14,5 cm, og den veier ca 220 gram.

♡ Aktivitet fra barnet :

Babyen er veldig aktiv og jeg kjenner den veldig ofte gjennom hele dagen.

♡ Plager :

Fortsatt litt kvalm, og må spise gjevnlig gjennom dagane, blir jeg sulten blir jeg dårlig. utenom det har jeg litt kynnere og en del ligament smerter, men det følger med å være fler gangsfødende, jeg har også nå vært så uheldig å få bekkenløsning, det har jeg ikke hatt med de andre to svangerskapene, men jeg regnet med denne gangen skulle bli tyngre da jeg har to travle fra før, jeg er travel generelt, jeg har en travel jobb og det er tross alt 4 år siden kroppen min var gjennom det sist og jeg er 4 år eldre i tillegg til ca 30 kg lettere nå enn det jeg var på den tiden..


♡ Cravings :

Peanøttsmør, jeg må ha peanøttsmør hele tiden! kan våkne på nettene og ville ha det, og det rareste med det er at jeg aldri spiste det før jeg ble gravid! Jeg har og i tider og utider utrolig lyst på sylteagurk og kan gjerne spise det rett fra glasset!

♡ Vektøkning :

Jeg er faktisk ikke helt sikker på hvor mangen kilo det er, men jeg merker på kroppen at jeg har gått opp litt her og der men mest bare bryster og mage.

♡ Humør :

Det svinger, fra glad, til stresset til irritert, til trist tilbake til glad igjen, jeg er som oftest glad og fornøyd men jeg er veldig nærtagende.

♡ Innkjøp :
 

Ingenting enda, jeg har så mye fra før, men jeg regner med noen innkjøp blir gjort når vi vet kjønn på den lille, da jeg har så og si alt til jente men absolutt ingenting til gutt!


♡ Kontroll :

Neste kontroll blir nå på torsdag 26 oktober privat ultralyd som min kjære skal være med på, og så skal jeg på ordinær ultralyd 1 november.

//Bohogirl

#blogg #hverdags #livsstil #mamma #gravid #blogg #svangerskap 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr,jeg elsker å reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan, se og oppleve alle kulturer vår vakkre jord har å tilby! Jeg er to snart trebarns mamma, å jeg elsker mamma livet mer en noe! Jeg Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv