hits

Høst

I helgen her på vestlandet var vi kjempe heldig med været, det var strålende sol og skikkelig deilig høstvær å være ute i. Jeg og ungene fikk vasket både inni og utpå huset, alle vinduer og krinkelkroker så nå kan vær å vind bare komme, vi er klare!

Jeg har alltid vært glad i å være mye ute, men det er noe spesielt med denne tiden på året, alt blir på en måte gjort klar til en ny start. Det er noe magisk rundt høst og vinter for min del. Deilig å være ute i frisk luft og kjenne på den fantastiske naturen vi har, og det å komme inn i varmen, fyre i peisen, kose oss med en kopp varm kakao med krem, teppe og en god serie eller familie film på tv ´en når mørket kommer på kvelden! Deilig <3

Vår nydelige turplass rett utenfor der vi bor!

//Bohogirl

#hverdags #blogg #mamma #gravid #tur #høst #uteliv #liveterbestute

2 kommentarer

Cecilie kristiansen

24.10.2017 kl.21:27

Så fint dere har det :-)

bohogirl

24.10.2017 kl.21:28

Cecilie kristiansen: Ja vi trives veldig godt her, det er nydelig <3

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr,jeg elsker å reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan, se og oppleve alle kulturer vår vakkre jord har å tilby! Jeg er to snart trebarns mamma, å jeg elsker mamma livet mer en noe! Jeg Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv