hits

Tannløs og Hodelus!

Det er ikke til å legge skjul på at som mamma byr livet på mye utfordringer, bekymringer og store gleder. Eldste jenta mi Vilde som nå er 6 år er mer og mer ute å leker i gatene sammen med jentene fra klassen, jeg synes selvfølgelig det er veldig gøy og sunt for henne, og vil heller hun skal ut å leke som barn enn å sitte inne med pc spill og tv, men jeg savner også tiden der hun var med meg og fant på ting, nå er plutselig ikke mamma så kul lenger, det at hun er ute så mye byr på litt bekymringer som hvor hun er, har hun nokk klær på seg, hva hun gjør osv, men dette er vel en fase alle oss mødre må gjennom når barna vokser opp og blir mer selvstendige!

jeg hadde en dag her hvor jeg virkelig fikk kjenne på det! Minste jenta kommer og forteller om kløen hun har i hodet, jeg tar henne med inn på badet i godt lys for å få sjekket om hun har hodelus, og jammen finner jeg ikke noen små kravlende oppi hodet hennes, jeg klør bare ved tanken. Vilde var ute å lekte som vanlig, jeg fikk gitt henne beskjed om at jeg måtte ut og handle og vi reiste rett på apoteket og fikk kjøpt oss lusekur. Reiste rett hjem og fikk smørt inn lusekuren som skulle virke 15 min, jeg lot den stå 30 bare for å være helt sikker på å ta knekken på de små ekkle lusene! Mens lusekuren sto i begynnte jeg på bolledeigen som jeg hadde lovet jentene, mens jeg sto på kjøkkenet ringte telefonen, det var mammaen til hun ene vennina til Vilde, hva var det nå?

Joda de hadde hatt et uhell på vippen på lekeplassen og jeg burde komme dit med en gang for å kjøre Vilde til legevakten, jeg lot minste jenta være igjen med stefar som stakkars måtte ordne med resten av lusene, mens jeg reiste rett opp for å se hva som var skjedd. Vilde virket litt fjern og lå med is på munnen. En av jentene hadde falt over henne på vippen slik at hun fikk seg en skikkelig smell på hodet, en tann ute, og to løse og eg diger snus leppe. Jeg ringte legevakten for å høre om de skulle sjekke og det ville de med tanke på hjernerystelse. Jeg reiste bort og de fikk sett over henne, alt av tannen var ute og det var heldigvis melketann så ny tann vil komme ut etter hvert, leppen vil gro fint og han konstanterte med en lett hjernerystelse så et par netter med vekking hver andre time må til. Det gikk godt og det var en veldig mild hjernerystelse hun fikk, heldigvis!

Stakkars lillegull har gått å ventet på at tennene skulle løsne slik som alle de andre jentene i klassen sine tenner som både har mistet 1,4 og 6 tenner. Tenk at hun skulle miste sin aller første tann på denne måten, det var ikke morsomt der og da men forhåpentligvis kan det bli en morsom historie for henne å fortelle når hun vokser opp!

Ha en fin kveld videre, denne mammaen skal prøve å få slappet av litt for en gangs skyld!:)

//Bohogirl

            

#mammalivet #mammablogg #blogg #bekymringer #barn #livsstil #glede 

6 kommentarer

Cecilie kristiansen

12.10.2017 kl.23:15

Noe alle og en hver må igjennom. <3 god bedring i huset :-)

bohogirl

12.10.2017 kl.23:31

Cecilie kristiansen: Helt sant! :) tusen takk:)

Minrefleksjon

13.10.2017 kl.08:06

Uff, hørtes stressende ut!! Håper du får en fin start på fredagen og en litt roligere dag. :-)

bohogirl

13.10.2017 kl.10:59

Minrefleksjon: Ble en hektisk dag ja, men gikk veldig fint heldigvis:) ha en fin fredag du også :)

kaarstad

13.10.2017 kl.10:23

God bedring, og håper helgen deres blir fin :)

bohogirl

13.10.2017 kl.10:59

kaarstad: Tusen takk :) håper du og får en fin helg:)

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr,jeg elsker å reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan, se og oppleve alle kulturer vår vakkre jord har å tilby! Jeg er to snart trebarns mamma, å jeg elsker mamma livet mer en noe! Jeg Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv