Hvem er jeg, egentlig?

Godt spørsmål... hvem er jeg, egentlig? Jeg kan fortelle dere mye fakta om meg og hva jeg driver med, men det vil ikke fortelle dere helt hvem jeg er, kanskje hvem jeg er akkurat nå men vi forandrer oss jo hele tiden, jeg tror ikke vi noen gang kan svare på hvem vi er sånn 100%, det blir heller hvem vi var den dagen vi går bort! Vi opplever ting hele tiden, vi møter nye mennesker, begynner i ny jobb, gir slipp på noe, dette er ting som hele tiden er med på å forme oss til hvem vi er, vi er alle ``work in progress ``så lenge vi lever.

Bohogirl, eller Lilly som jeg blir kalt i det daglige, jeg er 26 år mamma til jo jenter på 6 og 4 år, og jeg har mye bagasje, kanskje mye mer enn de aller fleste 26 åringer, jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere innsyn på mine 26 år så langt.

Mine første 5 år ble tilbringt i kjellerleiligheten på gården hjemme hos mine besteforeldre da mamma bare var 16 år da hun fikk meg! Etter 5 år bestemte mamma å pappa seg for å flytte ut for å stå på egne bein, vi flyttet i et lite hus på klepp stasjon, dette ble mitt barndomshjem og her ble jeg boende til jeg var 17 år. Min pappa og jeg er veldig like på samme tid som vi er ulike og vi føy titt og ofte i tottene på hverandre og det ble dårlig stemning hjemme, jeg hadde på denne tiden en kjærest som jeg hadde vært sammen med i 1 år og bestemte meg for å flytte inn til han i kjelleren hjemme hos mammaen hans. Som 19 åring ble jeg gravid for første gang og vi bestemte oss da at det var på tide at vi kjøpte oss noe eget for vår lille familie og vi kjøpte vår første leilighet på klepp. Etter hvert fikk jeg også vite at mamma var gravid, vi gikk gravide sammen, min første graviditet og hennes sjette og siste. Jeg fødte en måned før mamma og min minste søster ble født som tante. litt spesiellt men de to har utrolig mye glede i hverandre idag. Da jeg var 21 år 07.07.2012 giftet jeg meg med barnefar, et flott bryllup og en flott dag, vi var lykkelige på denne tiden, etter hvert kjøpte vi hus sammen på bryne og jeg ble gravid for andre gang, jeg kom ca til uke 16 i svangerskapet men halloween 31.10.2012 hadde jeg en MA missed abortion, jeg ble send til sykehus og fikk noen tabletter jeg skulle ta for å sette i gang prosessen å fjerne restene fra svangerskapet, de hadde stor pågang på sykehuset og sendte meg hjem for å gjøre dette hjemme, jeg var veldig redd og usikker på samme tid som jeg var trist og jeg hadde ikke anelse om hva som ventet meg, den kvelden valgte jeg å være sammen med noen venniner mens det pågikk. jeg blødde og blødde, tilslutt besvimte jeg og de ringte legevakt, en av venninene fikk kjørt meg på legevakten, jeg var ikke mye tilstede og besvimte veldig lett, ambulansen kom og jeg ble hastet inn til sykehuset med blålys og sirener. Jeg hadde mistet altfor mye blod, jeg kan ikke huske mye resten av den kvelden og natten utenom da jeg kom til mottakelsen og måtte kle av meg, det blødde så mye at sykepleieren måtte gå og skifte sine klær da de var mer røde enn de var hvite.. etter det husker jeg ingenting og våknet dagen etter på med alt slags slanger i meg med både væske, blod og jern overføringer, de sa jeg var heldig at venninene mine handlet raskt og at det gikk godt for det kunne gått riktig gale, jeg tenker bare om jeg ikke hadde reist ut den kvelden men bare lagt meg hjemme for å sove, jeg hadde da sovnet stille inn... jeg er så takknemlig for at det gikk godt! jeg var noen dager på sykehus og det tok meg måneder å jobbe opp blodprosenten og få nokk krefter til å komme tilbake i jobb.

i 2013 ble jeg gravid igjen, livredd for hva som ventet meg fikk jeg tett oppfølging og sjekk på at alt va ok, dette svangerskapet gikk helt fint og ble min andre datter som nå er 4 år. da hun var noen måneder steriliserte mannen min seg mot min vilje og tok fra meg retten til fler barn dersom jeg ville være med han. Jeg kom aldri helt over dette og det ble dårlig stemning og mye krangling da vi var blitt to helt forskjellige personer som ikke lenger passet sammen, dette endte i skillsmisse tidlig i 2015. vi er i dag gode venner og hjelper hverandre det vi trengs og vi har et utrolig godt sammarbeid med jentene. Han beholdt huset og jeg flyttet til et hus på nærbø som jeg bor i idag. Jeg begynnte og på min omskolering fra helsefagarbeider til frisør i jannuar 2015, jeg ville bytte yrke på grunn av arbeidstidene og jeg følte jeg mistet veldig mye tid med jentene mine. Jeg er idag fortsatt lærling som frisør men jobber bare 60 % slik jeg har mye fridager og korte vakter slik eldste jenta kan komme rett hjem fra skolen og slipper SFO! En kort stund etter meg og min eksmann gikk fra hverandre møtte jeg mannen jeg er sammen med idag, han er en artist fra England, jeg møtte han da han var i norge for å holde et show i sandnes, da han reiste tilbake til england ble det først mye teksting og facetime samtaler, etter hvert reiste jeg i helgene jeg ikke hadde barna å besøkte han i england, så kom han her i påsken 2015 og etter det har han mer eller mindre vært i norge mesteparten av tiden men reiser tilbake til england hver mnd på grunn av jobb og besøke familie. Han snakker bare engelsk og lever et litt uvanlig liv med musikken og det ble en stor forandring for meg, men jeg elsker det og ville ikke byttet det ut i det hele tatt. Det gir oss store friheter til å reise og gjøre som vi vil. Vi har våre oppturer og nedturer men alt i alt har vi det veldig godt sammen og det jeg kaller det perfekte partnerskap, vi er ikke bare kjærester vi er partnere og nå venter vi vårt første barn sammen i 2018.

Uten om læretiden som frisør, lever jeg for mamma livet jeg elsker å være mamma, jeg driver og med yoga, jeg har eget yogarom nede i kjelleren så jeg prøver meg på to økter til dagen. Uten om det har jeg en stor lidenskap for matlaging, og kan stå på kjøkkenet store deler av dagene. Dette var kort oppsumert om meg og mitt liv liv så langt!

//Bohogirl

#mamma #mammablogg #blogg #mittliv #livsstil #gravid 

 

6 kommentarer

Minrefleksjon

12.10.2017 kl.12:03

Så fint å lese om deg å bli litt bedre "kjent" med ditt liv. Flott innlegg.

bohogirl

12.10.2017 kl.12:27

Minrefleksjon: Tusen takk! så bra du likte det :)

kaarstad

12.10.2017 kl.12:13

Det var et fint innlegg, Det å se menneske bak bloggen er spennende. :)

bohogirl

12.10.2017 kl.12:26

kaarstad: Så bra du likte innlegget :) håper jeg kan gi mye av meg selv til mine lesere der ute :)

Daniel Øyen

17.10.2017 kl.23:07

Sikkelig fint innlegg :-D

bohogirl

17.10.2017 kl.23:43

Daniel Øyen: tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

bohogirl

bohogirl

26, Stavanger

Bohogirl, gammel sjel i ung kropp som alltid er på jakt etter nye eventyr, bohemsk jente som reiser rundt i verden så ofte som jeg bare kan! Respekterer alt liv, elsker natur, dyr og alt det har å by på!

Kategorier

Arkiv

hits